Vielä ennen jouluviikkoa tässä hyvä ja kevyt ruokavinkki arkeen tai viikonloppuun. Vegaaninen versio normaalista bolognesekastikkeesta joka valmistuu reilusti alle 30 minuutissa.
Vegebolognese:
1 sipuli
1 rs (240g)nyhtökauraa
1 tlk (400g)tomaattimurskaa
1 prk (2dl)kaurakermaa(Oatly on oma suosikki)
Pippuria
Suolaa
Pieni sipuli pieniksi kuutioiksi. Kuumenna pannu ja paista sipuleita hieman tilkassa öljyä. Kaada nyhtökaura pannulle ja anna lämmetä ja ruskistua hieman. Lisää tomaattimurska, kaurakerma ja mausteet. Anna hautua noin 10min.
Kastikkeen kanssa sopii loistavasti pannulla paistetut porkkanasiivut, jotka korvaa normaalin pastan hyvin. Päälle voi halutessaan lisätä hieman vihreää väriä, joista pinaatti sopii erinomaisesti😊.
-K
Vegebolognese:
1 sipuli
1 rs (240g)nyhtökauraa
1 tlk (400g)tomaattimurskaa
1 prk (2dl)kaurakermaa(Oatly on oma suosikki)
Pippuria
Suolaa
Pieni sipuli pieniksi kuutioiksi. Kuumenna pannu ja paista sipuleita hieman tilkassa öljyä. Kaada nyhtökaura pannulle ja anna lämmetä ja ruskistua hieman. Lisää tomaattimurska, kaurakerma ja mausteet. Anna hautua noin 10min.
Kastikkeen kanssa sopii loistavasti pannulla paistetut porkkanasiivut, jotka korvaa normaalin pastan hyvin. Päälle voi halutessaan lisätä hieman vihreää väriä, joista pinaatti sopii erinomaisesti😊.
-K
Kommentit
Lähetä kommentti