Siirry pääsisältöön

150km Joensuu - Savonlinna takana päin

Kotona vihdoin! Huh, mikä viikonloppu. Jotenkin helpottunut olo, koska takana on loppu kesän päätavoite - pyöräillen Joensuusta Savonlinnaan. Muutamat ensimmäiset päivät tästä viikosta käytän vain kehonhuoltoon ja lepoon sekä nautin kauniista syksyn väreistä pihalla. 




Olo on kyllä aivan huippu siihen nähden minkälaisella viimeisen 4 kuukauden treeni taustalla suoritin lauantain matkan. Tämä antaa niin paljon lisämotivaatiota tekemiseen, kun tietää mihin pystyy! Puolet kesästä vaivanneen ylikunnon myötä on lyöty uusi vaihde silmään urheilun parissa ja viikonloppuna sain osoituksen siitä, että hyvään suuntaan ollaan menossa. 

Matka oli kyllä oikeasti aika huima- tajuan vasta nyt oikeastaan sen. Tämän kesän pyöräily lenkit, jotka olivat yleensä 30-50km  tuntuivat lauantaina melko pieniltä. Matkan aikana noin 45km ennen Savonlinnaa alaselän kivut pakotti pieniin jaloittelu stoppeihin, mutta muuten matka sujui miltein ongelmitta.
Alla olevassa kuvassa näkyy pyöräilemäni reitti. Näin oli taputeltu 150 kilometriä Joensuusta Savonlinnaan aikaan 6h 40min.




Täytyy myöntää etten ehkä olisi täysin uskonut kesällä, että saman vuoden syyskuussa urakoin matkan mitä en ole ennen edes kuvitellut. Olen älyttömän ylpeä itsestäni. Maantiepyörä jäi Savonlinnaan odottamaan ensi kevättä ja nyt loppu syksyn ja tulevan talven poljen maasto mallilla 🚲. 
Hymyilen vielä pitkään tämän urakan ansiosta!


Asettakaa itsellenne tavoitteita ja menkää täysillä niitä kohti!


Kyky on se mitä pystyt tekemään. Motivaatio määrää sen mitä teet. Asenne ratkaisee kuinka hyvin teet sen.— Valmentaja Lou Holtz
-K

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Terveellinen puolukkarahkapiirakka

Tänään olikin sadepäivä, joten oli hyvää aikaa leipoa jotain.  Päätin tehdä puolukoista terveellisemmän version normaalista rahkapiirakasta. Variaatioita on monia, mutta tässä minun versio jota tykkään tehdä!😊 Tältä näyttää valmis piirakka Tarvitset:  Pohja 1 dl kaurahiutaleita  (laitoin myös 0,5dl kauraleseitä)  ripaus kanelia 1/2 tl kardemummaa 1/2 dl jauhoja (vehnä- tai spelttijauhoja) 4 tl makeutusta (kookossokeria, hunajaa) 1 kananmuna 1 dl maustamatonta rahkaa Pohjasta riittää isompaankin piirakkavuokaan, jolloin siitä tulee hieman ohuempi Täyte 2 prk vanilija skyr- rahkaa 1 kananmuna 3 tl makeutusta (kookossokeri, hunajaa tai vaahterasiirappia)  0,5 dl vanilija Hera80 2-3 dl puolukoita (myös muut marjat käy) Sekoita pohjan raaka-aineet keskenään ja levitä seos piirakkavuokaan leivinpaperin päälle. Paista pohjaa uunissa 200 asteessa noin 15min (niin, että se hieman saa väriä) Sekoita täytteen ainekset sekaisin ja kaada esipaistetun pohjan

Herkullinen kanawokki

Rakastan erilaisia wokkiruokia sekä ruokia joihin voi laittaa mausteeksi soijakastiketta sekä limeä.  Eilen valmistin kanawokkia ja sain aikaan  taivaallisen hyvän, alle 30 minuutissa valmistuvan ruoan.  Resepti löytyy tuosta alta! Kanawokki 300 g maustamattomia kanasuikaleita 1 kpl sipuli 1 kpl keltainen paprika 1 kpl punainen paprika 2 kpl valkosipulin kynsi 300 g pakaste papuja 3 rkl soijakastiketta 2 rkl sweet chili-kastiketta 1 dl kookosmaitoa 1/2 limen mehu pippuria Pilko sipuli pieniksi kuutioiksi ja lisää kanasuikaleiden kanssa pannulle. Mausta pippurilla ja paista kypsiksi. Siirrä valmiit kanasuikaleet odottamaan sivuun. Pilko paprikat suikaleiksi ja paista pannulla. Lisää joukkoon halkaistut valkosipulin kynnet. Paista paprikoita muutama minuutti, jolloin ne jää hieman rapsakoiksi. Lisää sulatetut pavut, kanasuikaleet, soijakastike, sweet chili-kastike, kookosmaito ja limemehu pannulle ja sekoita. Anna hautua muutama minuutti. Wokin kanssa sopii hyvin esim.

TESTISSÄ kaupan proteiini- ja vegejäätelöt

Tänä vuonna alku kesästä ilmestyi taas uutuus jäätelöitä kaupan pakastealtaisiin. Eniten huomiota herättivät ehkä Apetitilta tulleet uutuudet; vegejäätelöt. Myös Ruotsalainen proteiinijäätelö Lohilo on noussut esille enemmän tämän kesän aikana. Halusin ehdottomasti testata miltä osa uutuuksista maistuvat. Siispä eikun kaupan kautta ja jätskitalkoisiin. En pistänyt ollenkaan pahaksi, että makuja oli montaa erilaista vaikkei tässä kaikki olekaan😉. Listaan alle tuotteet kuvineen, kerron oman mielipiteen, niiden ravintosisällön, pisteytän tuotteet 1-10 sekä kerron niiden myyntihinnat. 1.  Lohilo Salted Caramel Pakkaus on pirteän värinen! 😊 Olen sanaton! Voiko näin hyvältä maistua edes proteiinijäätelö?? Moni tavallinenkaan jäätelö ei ylety tähän lopputulokseen. Ihanan toffeen makuinen, paljon proteiinia sisältävä jäde. Tästä taisi tulla ehdottomasti lempparini! Pakkauksen uloasu ensinnäkin on todella hauska ja pirteä. Ja itse jäätelöäkin on reilusti! Myös kiva ominaisuus pa